Jussi Hinkkanen

Valmentaja, kehonhallinta ja liikkuvuus


Jussi Hinkkanen

Jussi on Keski-Suomen kasvatti, joka on telinevoimistellut ison osan elämästään Suomen huipulla. Jussi omaa yli 25 vuoden omakohtaisen kokemuksen kehonhallinnasta, liikkuvuudesta ja erilaisten temppujen harjoittamisesta. Suomen nuorten ja miesten maajoukkueissa treenaanneena ja useita SM-mitaleita voittaneena Jussilla on laaja käsitys eri tekniikoista ja siitä mitä eri harjoitteet ja liikkeet vaativat fyysisesti ja kuinka ne tehdään turvallisesti.

Jussilla on myös useiden vuosien kokemus valmentamisesta nuorten ja lasten telinevoimisteluvalmentajana sekä Suomen alle 14-vuotiaiden poikien maajoukkueen vastuuvalmentajana. Jussin vahvuudet ovat hänen laajassa, ulkomaita myöten kerätyssä lajitietämyksessä ja selkeässä ja rauhallisessa ulosannissa, joka sopii niin aikuisille kuin lapsillekin. Do it Right! – turvallisesti ja terveellisesti.

Tanja Hinkkanen

Fysioterapeutti, Äitiysfysioterapiaan Erikoistunut Fysioterapeutti, FAF Gym Instructor, FAF Personal Trainer, FAF Wellness Coach ja Kauppatieteiden Maisteri


Tanja Hinkkanen


Tanja on Loviisasta lähtöisin oleva rento ja energinen ilopilleri. Helsingissä kauppatieteiden maisteriksi valmistunut Tanja on kokenut myös ammattilaisjalkapalloilijan elämää Islannissa ja yliopistojalkapallon parissa Yhdysvalloissa. Vuodet ammattilaisurheilijana jättivät kipinän liikkumiseen ja urheiluun lujasti. FAF Kuntosaliohjaaja – ja FAF Personal Trainer –koulutusten jälkeen liikunnasta tuli myös ammatti.

Tanja on nähnyt urallaan useita eri valmentajia ja se on opettanut häntä olemaan motivoiva ja joustava, mutta myös vaativa valmentaja. Tanja tekee suunnitelmat ja harjoitteet asiakkaiden toiveiden mukaan, kuitenkin sillä vaativuudella, että tavoitteet täyttyvät. Hänellä on myös aikaisempaa kokemusta ryhmäliikunnan vetämisestä ja lasten ja nuorten ohjaamisesta. Do it Right! -ohjenuoran mukaisesti Tanja tietää kuinka harjoitella, syödä ja aloittaa elämäntapamuutos turvallisesti ja terveellisesti. Tässä valmennuksessa olet ammattilaisen käsissä!