Tanja Harju

Fysioterapeutti, Äitiysfysioterapiaan Erikoistunut Fysioterapeutti, FAF Gym Instructor, FAF Personal Trainer, FAF Wellness Coach ja Kauppatieteiden Maisteri


Tanja Hinkkanen


Kerro minulle tarinasi ja toiveesi, niin autan sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Yksi minun suurimmista unelmistani on auttaa mahdollisimman monia voimaan paremmin ja pitämään itsestään parempaa huolta. Kun kaipaat fysioterapeuttia tai osaavaa valmentajaa, niin minä olen täällä sinua varten! Valmentajana otan aina kokonaisuuden huomioon (ravinto, liikunta, palautuminen, stressi ja henkinen hyvinvointi). Toimintani selkärankana toimii turvallisuus ja terveellisyys. Olen vaativa mutta samalla myös todella motivoiva valmentaja.

Omana päälajinani on ollut jalkapallo, jota pelasin mm. yliopistossa Jenkeissä sekä ammattilaisena Islannissa. Nykyään harrastan monipuolisesti liikuntaa.

Osaamisalueet: Fysioterapia (tuki- ja liikuntaelinongelmat, kiputilat, lantionpohjan fysioterapia), raskausaika & aika raskauden jälkeen, hapenkuljetuselimistön kehittäminen, lihaskunnon ja -voiman kehittäminen, liikkuvuus, kehonhallinta, kehonhuolto, ravintovalmennus, Firstbeat Hyvinvointianalyysit ja elämäntapamuutokset.

Teen sekä yksilö- että ryhmävalmennuksia, ota rohkeasti yhteyttä!