Jussi Hinkkanen

Valmentaja, kehonhallinta ja liikkuvuus


Jussi Hinkkanen

Jussi on Keski-Suomen kasvatti, joka on telinevoimistellut ison osan elämästään Suomen huipulla. Jussi omaa yli 25 vuoden omakohtaisen kokemuksen kehonhallinnasta, liikkuvuudesta ja erilaisten temppujen harjoittamisesta. Suomen nuorten ja miesten maajoukkueissa treenaanneena ja useita SM-mitaleita voittaneena Jussilla on laaja käsitys eri tekniikoista ja siitä mitä eri harjoitteet ja liikkeet vaativat fyysisesti ja kuinka ne tehdään turvallisesti.

Jussilla on myös useiden vuosien kokemus valmentamisesta nuorten ja lasten telinevoimisteluvalmentajana sekä Suomen alle 14-vuotiaiden poikien maajoukkueen vastuuvalmentajana. Jussin vahvuudet ovat hänen laajassa, ulkomaita myöten kerätyssä lajitietämyksessä ja selkeässä ja rauhallisessa ulosannissa, joka sopii niin aikuisille kuin lapsillekin. Do it Right! – turvallisesti ja terveellisesti.

Tanja Harju

Fysioterapeutti, Äitiysfysioterapiaan Erikoistunut Fysioterapeutti, FAF Gym Instructor, FAF Personal Trainer, FAF Wellness Coach ja Kauppatieteiden Maisteri


Tanja Hinkkanen


Kerro minulle tarinasi ja toiveesi, niin autan sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Yksi minun suurimmista unelmistani on auttaa mahdollisimman monia voimaan paremmin ja pitämään itsestään parempaa huolta. Kun kaipaat fysioterapeuttia tai osaavaa valmentajaa, niin minä olen täällä sinua varten! Valmentajana otan aina kokonaisuuden huomioon (ravinto, liikunta, palautuminen, stressi ja henkinen hyvinvointi). Toimintani selkärankana toimii turvallisuus ja terveellisyys. Olen vaativa mutta samalla myös todella motivoiva valmentaja.

Omana päälajinani on ollut jalkapallo, jota pelasin mm. yliopistossa Jenkeissä sekä ammattilaisena Islannissa. Nykyään harrastan monipuolisesti liikuntaa.

Osaamisalueet: Fysioterapia (tuki- ja liikuntaelinongelmat, kiputilat, lantionpohjan fysioterapia), raskausaika & aika raskauden jälkeen, hapenkuljetuselimistön kehittäminen, lihaskunnon ja -voiman kehittäminen, liikkuvuus, kehonhallinta, kehonhuolto, ravintovalmennus, Firstbeat Hyvinvointianalyysit ja elämäntapamuutokset.

Teen sekä yksilö- että ryhmävalmennuksia, ota rohkeasti yhteyttä!