Katrin matka – 3 kk:n valmennus

Jouluna arvottiin 3 kk:n valmennus sisältäen kaikki allaolevat:
• Alkukartoitus/haastattelu
• Alkumittaukset ja kuntotestit
• Ryhdin analyysi
• Kausisuunitelmat 2 kpl (6vko/kausi)
• Yksilölliset ohjelmat (kuntosali, aerobinen, liikkuvuus jne.)
• Raportointi/seuranta viikkotasolla
• 6 yhteisharjoitusta
• Ravintopäiväkirja-analyysi ja ravinto-ohjeet

Yllämainittujen lisäksi tehtiin vielä lopputestit nähdäksemme millaisiin tuloksiin pääsimme kolmen kuukauden aikana.

Voittaja oli 39 v Katri Helsingistä, jonka kanssa laitettiin hommat pyörimään tammikuun puolessa välissä. Tavoitteena oli löytää uutta innostusta ja motivaatiota liikkumiseen. Katri kertoi liikkuvansa säännöllisesti ennen lapsien tuloa. Liikunta oli kuitenkin jäänyt vähemmälle viimeisten kymmenen vuoden aikana muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Katrin yhtenä isona toiveena oli kokeilla kuntosaliharjoittelua ja löytää siitä uusi harrastus. Syy tähän oli harrastuksen helppo aikatauluttaminen. Salilla voi käydä mihin kellonaikaan tahansa ja lisäksi Katrin työpaikalla on oma kuntosali, jota työntekijät saavat käyttää maksutta. Aivan loistava etu… iso peukku yrityksille, jotka tukevat ja kannustavat työntekijöitään liikkumaan! Kyseisellä salilla käytiin vetämässä meidän yhteistreenit. Hikistä ja hauskaa puuhaa! 

Tavoitteena oli myös löytää hyvä ateriarytmi ja -sisällöt, jotka tukisivat hidasta painonpudotusta ja kiinteytymistä. Ravintopuolta lähdettiin pikku hiljaa muuttamaan. Ensin keskityttiin ateriarytmiin ja kun se oli kunnossa, siirrettiin katse tarkemmin sisältöpuolelle. Katri omaksui ohjeet hienosti ja uskon hänen pitävän jatkossakin kiinni hyvistä ruokailutottumuksista. Kuten monet muut asiakkaat, myös Katri hämmästeli alkuun miten paljon itseasiassa saa syödä päivän aikana.

Kolme kuukautta on vierähtänyt ja sen aikana Katri on päässyt hyvään alkuun. Kipinä liikkumiseen on löytynyt! Säännöllinen liikunta on taas osana elämää kuntosalin, ryhmäliikuntatuntien, uinnin ja ulkoilun muodossa. Katri sanoikin seuraavaksi aloittavansa juoksun. Mahtavaa!!

Lopputestien jälkeen hymyilytti. Lihaskunto oli parantunut, kiloja ja senttejä oli lähtenyt, lihasmassa kasvanut ja rasvaprosentti tippunut.

Tässä Katrin kommentti valmennuksesta:
”Kolmen kuukauden valmennuksessa tuloksia syntyi todella tehokkaasti – senttejä lähti ja kiloja karisi tekemämme suunnitelmaa seuraten. Tavoitteena oli koko ajan pysyvä elämäntapojen muutos. Liikunnasta tuli taas osa arkea ja virtaa löytyy ihan uudella tavalla. Jatkan Tanjan kanssa treenaamista tulevaisuudessakin” – Katri
Ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille! Nyt tämä tyttö lähtee koiran kanssa lenkille.

Terkuin,
Tanja